Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Promovimi i librit "Mposhtja e djallit"
Shihemi në Suksese Mimoza Thaqi
https://www.youtube.com/watch?v=tE-ANC_wf9U 
https://www.youtube.com/watch?v=gHbQrxSni2w
Seminari Motivues "Mposhtja e Anës Negative të Botës" FALAS
Seminari Motivues "Mposhtja e Anës Negative të Botës" FALAS
Seminari Motivues "Mposhtja e Anës Negative të Botës" FALAS
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Seminari Motivues "Mposhtja e Anës Negative të Botës" FALAS

333 vues

Publié le

Përshëndetje të nderuar!

Nuk jam kot këtu, nuk jam duke shpenzur nje pjese te madhe te kohes time te ju gënjej ose të tallem me ju!
E di nga eksperienca ime e se kaluares!

Se në çdo audiencë, edhe te ju ndjekësit e mi..qofshi të famshëm, të suksesshëm...atlet..student!
Që ndoshta qesh ne jashtësi por vdes në brendi!

Dhe ndoshta është i gatshëm të heq dorë nga jeta ashtu si unë para disa vitesh!

Dhe ky person ndoshta shpreson në heshtje se diçka që unë mund ta them ose diçka që mund ta bëj mund të jetë ajo që ai e kërkon për të mos u fundosur-në detin e mjerimit!

Çdo gjë në jetë ma mësoi DHIMBJA!
Si të mësoni nga dhimbja dhe ta tranformoni atë në sukses..Rrezikoni pak dhe ejani në seminarin Motivues" MPOSHTJA E ANËS NEGATIVE TË JETËS"-ËSHTË FALAS-Vetëm pas promovimit të librit.

Që të dilni nga grackat e ndryshme që jeta na i poston...është mirë të konsideroni pjesëmarjen në seminarin falas që kam planifikuar për JU!Shihemi në Suksese

Mimoza Thaqi

Publié dans : Environnement
  • Soyez le premier à commenter

Seminari Motivues "Mposhtja e Anës Negative të Botës" FALAS

  1. 1. Promovimi i librit "Mposhtja e djallit"
  2. 2. Shihemi në Suksese Mimoza Thaqi
  3. 3. https://www.youtube.com/watch?v=tE-ANC_wf9U https://www.youtube.com/watch?v=gHbQrxSni2w

×