Historiku i Anestezise

Doctor/ General physician/ Lecturer/ Medical Imaging Resident à Qendra Spitalore Universitare "Nene Tereza"​ Tirane
6 Apr 2020
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
Historiku i Anestezise
1 sur 24

Contenu connexe

Tendances

Anamneza dhe ekzaminimi klinik ne kirurgjiAnamneza dhe ekzaminimi klinik ne kirurgji
Anamneza dhe ekzaminimi klinik ne kirurgjiHysni Dida
Shpërblimi për performancëShpërblimi për performancë
Shpërblimi për performancëDoruntina Nikçi
Farm e pergj okFarm e pergj ok
Farm e pergj okMedShqip
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimitShoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimitHysni Dida
KOMUNIKIM BIZNESI - Dr. Mrika Kotorri (Sllajdet e ligjëratave)KOMUNIKIM BIZNESI - Dr. Mrika Kotorri (Sllajdet e ligjëratave)
KOMUNIKIM BIZNESI - Dr. Mrika Kotorri (Sllajdet e ligjëratave)fatonbajrami1
Struktura dhe Funksionet e Sistemit NervorStruktura dhe Funksionet e Sistemit Nervor
Struktura dhe Funksionet e Sistemit NervorQlirimDubova

Plus de Hysni Dida

Abdomen gjeneral.pptxAbdomen gjeneral.pptx
Abdomen gjeneral.pptxHysni Dida
Djegiet ndihma e pare IIDjegiet ndihma e pare II
Djegiet ndihma e pare IIHysni Dida
Djegiet. Ndihma e pareDjegiet. Ndihma e pare
Djegiet. Ndihma e pareHysni Dida
Infarkti akut i miokardit ndihma e shpejteInfarkti akut i miokardit ndihma e shpejte
Infarkti akut i miokardit ndihma e shpejteHysni Dida
Pediatria , trakti gastrointestinal Pediatria , trakti gastrointestinal
Pediatria , trakti gastrointestinal Hysni Dida
Ndihma e shpejte, Arresti kardiak, qasje algoritmikeNdihma e shpejte, Arresti kardiak, qasje algoritmike
Ndihma e shpejte, Arresti kardiak, qasje algoritmikeHysni Dida

Historiku i Anestezise