Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit

Doctor/ General physician/ Lecturer/ Medical Imaging Resident à Qendra Spitalore Universitare "Nene Tereza"​ Tirane
17 May 2020
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit
1 sur 18

Contenu connexe

Tendances

Triazhi  pjesa teorikeTriazhi  pjesa teorike
Triazhi pjesa teorikeDrmedicine
Kujdesi infermieror per plaget.Kujdesi infermieror per plaget.
Kujdesi infermieror per plaget.Xhuljana Malka
Infarkti akut i miokardit ndihma e shpejteInfarkti akut i miokardit ndihma e shpejte
Infarkti akut i miokardit ndihma e shpejteHysni Dida
MARRJA E ANALIZAVE  TE GJAKUT VENOZ,ARTERIAL DHE KAPILAR.pptxMARRJA E ANALIZAVE  TE GJAKUT VENOZ,ARTERIAL DHE KAPILAR.pptx
MARRJA E ANALIZAVE TE GJAKUT VENOZ,ARTERIAL DHE KAPILAR.pptxZoja Demaj
Parimet e ndihmes se shpejteParimet e ndihmes se shpejte
Parimet e ndihmes se shpejteHysni Dida
Ndihma e shpejte, Arresti kardiak, qasje algoritmikeNdihma e shpejte, Arresti kardiak, qasje algoritmike
Ndihma e shpejte, Arresti kardiak, qasje algoritmikeHysni Dida

Similaire à Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit

Hipertensioni Hipertensioni
Hipertensioni Dani Muhaj
Hipertensioni..Daniela Muhaj XIAHipertensioni..Daniela Muhaj XIA
Hipertensioni..Daniela Muhaj XIADaniela Muhaj
Interna kardiologji mësimetInterna kardiologji mësimet
Interna kardiologji mësimetNezhla Shabani
HTAHTA
HTAEriola Gjeka
Endokrinologji dhe NefrologjiEndokrinologji dhe Nefrologji
Endokrinologji dhe NefrologjiNezhla Shabani
Semundja e hipertensionitSemundja e hipertensionit
Semundja e hipertensionitZajmira Thanasi

Plus de Hysni Dida

Abdomen gjeneral.pptxAbdomen gjeneral.pptx
Abdomen gjeneral.pptxHysni Dida
Djegiet. Ndihma e pareDjegiet. Ndihma e pare
Djegiet. Ndihma e pareHysni Dida
Pediatria , trakti gastrointestinal Pediatria , trakti gastrointestinal
Pediatria , trakti gastrointestinal Hysni Dida
Udhezimet nga shoqata europiane e kardiologjise me rendesi ne praktiken klini...Udhezimet nga shoqata europiane e kardiologjise me rendesi ne praktiken klini...
Udhezimet nga shoqata europiane e kardiologjise me rendesi ne praktiken klini...Hysni Dida
Kirurgjia e neoplaziveKirurgjia e neoplazive
Kirurgjia e neoplaziveHysni Dida
Anamneza pediatrike dhe ekzaminimi objektiv i femijesAnamneza pediatrike dhe ekzaminimi objektiv i femijes
Anamneza pediatrike dhe ekzaminimi objektiv i femijesHysni Dida

Shoku II. Klinika. Diagnoza. Parimet e trajtimit