Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

LinkedIn-ohjeet

2 923 vues

Publié le

Pieni pikaohje LinkedIn-profiilin aktivoimiseksi!

Publié dans : Développement personnel

LinkedIn-ohjeet

 1. 1. Ammatillistä verkkoidentiteettiä hiomassa
 2. 2. … on ammattilaisten käyttämä verkostoitumispalvelu, jota voi käyttää tiedon, ideoiden, ja mahdollisuuksien jakamiseen sekä työnhakuun ja oman osaamisen esittelyyn ja taitojen esille nostamiseen - siis ammatillisen verkkoidentiteetin luomiseen!
 3. 3. (Mutta emme voi pakottaa käyttäjäksi.)
 4. 4. Käytä palveluun kirjautuessasi jotain muuta sähköpostiasi kuin opinahjon tai työpaikan sähköpostiosoitettasi. (Palveluun saa kuitenkin kytkettyä useita sähköpostiosoitteita.)
 5. 5. Yhtäläisyyksiä Eroja - Profiili - Uutisvirta - Ryhmät - Kontaktiverkosto Perustoiminnot siis pääpiirteittäin samat! - LinkedIn ammatillisempi - LinkedIn-profiili yleensä julkinen - Seuranta vahvaa: kuka kävi katsomassa profiiliani? vs.
 6. 6. Profiilin täydentäminen: Otsikko näkyy hakukoneille; ”kuva ois kiva”; CV-osion kenttien paikkoja voi siirrellä ylemmäs/alemmas; mukaan voi liittää työnäytteitä, linkkejä YouTubeen tai esim. linkin Dropboxissa olevaan omaan CV:hin.
 7. 7. Yksityisasetukset ja julkinen profiili: mitä näytät profiilissasi? Mitä sinun vierailustasi näkyy muille?
 8. 8. Ryhmät: Liity kiinnostaviin ryhmiin ja ala verkostoitua. Verkostoitumista tapahtuu nimenomaan ryhmissä.
 9. 9. Kaksi tapaa suositella: Endorsement ja Recommendations. “Endoorssaus” on pikasuosittelu, recommendation näkyy omassa profiilissa pitempänä tekstipätkänä. Recommendation-suositteluja voi pyytää omilta kontakteilta.
 10. 10. Kieli kuntoon, ammatillisesti englanniksi: minkä vaikutuksen haluat antaa mahdolliselle työnantajalle?
 11. 11. Mene ja näytä osaamisesi!

×