Publicité
Apartamente per shitje ne Saranda. Rezidenca Saranda Alba
Apartamente per shitje ne Saranda. Rezidenca Saranda Alba
Apartamente per shitje ne Saranda. Rezidenca Saranda Alba
Apartamente per shitje ne Saranda. Rezidenca Saranda Alba
Publicité
Apartamente per shitje ne Saranda. Rezidenca Saranda Alba
Apartamente per shitje ne Saranda. Rezidenca Saranda Alba
Apartamente per shitje ne Saranda. Rezidenca Saranda Alba
Apartamente per shitje ne Saranda. Rezidenca Saranda Alba
Apartamente per shitje ne Saranda. Rezidenca Saranda Alba
Publicité
Apartamente per shitje ne Saranda. Rezidenca Saranda Alba
Prochain SlideShare
Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Bay Residence Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Bay Residence
Chargement dans ... 3
1 sur 10
Publicité

Contenu connexe

Publicité

Apartamente per shitje ne Saranda. Rezidenca Saranda Alba

  1. 1 Rezidenca Saranda Alba Porta per te Investuar ne Shqiperi……… Saranda Alba www.Albania-Estate.com ©
  2. 2 Rezidenca Saranda Alba Pse Shqiperia?  25% ritje ne cmimet e pronave ne Tirane dhe Vlore ne 5 vitet e fundit  22% ritje ne Turizem  20% ritje ne numrin e pasagjereve qe udhetojne nga Aeroporti i Tiranes  Udhetime ditore direkte te British Airways, Lufthansa, Austrian, Alitalia  700 mill Euro investuar ne projekte te ndryshme ne infrastrukture  Anetar ne NATO qe nga viti 2009  Anetar ne EU ne vitin 2014  422 mil Euro nga fondet e EU  10% takse te ardhurash  Jo taksa per pronat  Kosto të ulët jetese  Mundësi për financim kredi  Turizëm të fortë lokal që nënkupton kërkesë për qiradhënie. www.Albania-Estate.com ©
  3. 3 Rezidenca Saranda Alba Natyra dhe ekologjia shqiptare krijon mundësi për zhvillimin e turizmit bregdetar, atij malor, turizmit aventuroz,etj.  Një vend shumë i këndshëm me karakter individual dhe bukuri natyrore, Shqipëria shtrihet përgjatë detit Jon dhe Adriatik. Me mbi 180 ditë me diell në vit Shqipëria është një përzierje interesante e kulturës dhe natyrës, maja malore dhe plazhet e shkreta, bukurinë dhe qytete me shumë jetë.  E karakterizuar nga plazhet e bukura me rërë të artë, vargjet malore dhe pamje mahnitëse, Shqipëria paraqet një mjedis të paprishur dhe të pacënuar. Deri tani Shqiperia ka qenë një sekret i përbashkët vetëm në mesin e pushuesve kureshtar dhe aventureskë. Kjo po ndryshon. Restorante që sigurojnë ushqim të cilësisë më të lartë, bukuri të mrekullueshme natyrore në bollëk, klimë e shkëlqyer, histori interesante, njerëz miqësorë dhe mikpritës – kjo është Shqipëria!  Shqipëria ka një sipërfaqe prej 28.748 km2. Ajo është e pozicionuar në pjesën jug perëndimore të gadishullit Ballkanit dhe kufizohet në veri me Malin e Zi, në veri- lindje me Kosovën, në lindje me Maqedoninë dhe në jug e jug -lindje me Greqinë. Në perëndim vendi laget nga ujërat e deteteve Adriatik dhe Jon. Shqipëria ndahet në katër zona fiziko - gjeografike (Alpet e Shqipërisë, Krahina Malore Qëndrore, Krahina Malore Jugore dhe Ultësira Perëndimore).  Kështu pra me një akses të shpejtë dhe të përshtatshëm, dhe tërheqëse si një parajsë unike e Mesdheut, Shqipëria ofron potencial i pashembullt qoftë si një shtëpi me mënyrë jetese në diell dhe/ose një mundësi për rritjen e investimeve, me qira ose rishitje. www.Albania-Estate.com ©
  4. 4 Rezidenca Saranda Alba Klimë e shkëlqyer gjatë gjithë vitit me temperatura që variojnë nga 22-30 gradë duke krijuar kështu potencial të mirë për qeradhënie.  Shqipëria si shkak i pozitës së saj gjeografike, klimës, bukurive natyrore dhe trashëgimisë së pasur historike e kulturore ofron një potencial të rëndësishme për zhvillimin e industrisë së turizmit. Klima e butë dhe e favorshme bën që vendi të jetë destinacion turistik gjatë 12 muajve të vitit. Gjatë viteve të fundit turizmi shqiptar po jeton një ngritje të vazhdueshme duke u përqendruar në ofrimin e produkteve të ndryshme turistike si turizmi i " diellit dhe detit", " turizmi kulturor" etj.  Turizmi bregdetar është kryesisht i zhvilluar në qytetet e Durrësit, Vlorës, Sarandës dhe Divjakës. Gjatë stinës së verës më shumë se 200.000 turistë frekuentojnë ujërat e detit Adriatik të Durrësit dhe Vlorës, të cilat ofrojnë edhe shërbime hotelerie dhe qendra argëtimi të ndryshme. Durrësi është një destinacion interesant edhe për turizmin historik.  Qyteti bukur i Sarandës është një qendër e rëndësishme turistike jo vetëm për plazhet por edhe për pasuritë e mëdha kulturore e historike. Saranda vizitohet nga shumë turistë ndërkombëtarë, një pjesë e mirë e të cilëve hyjnë nga ishulli grek i Korfuzit.  Turizmi malor është i përqendruar kryesisht në pjesën Jug- Lindore dhe Veriore të Shqipërisë. Fshati i Voskopojës ndodhet 21 km larg qytetit të Korçës, me ajër të pastër dhe ujë kurativ. Pika të tjera janë Alpet e Shqipërisë në veri të vendit (Thethi, Vermoshi, Valbona etj). www.Albania-Estate.com ©
  5. 5 Rezidenca Saranda Alba Saranda–Plazhi i Endrave Tuaja Saranda sa moderne aq dhe e ere te favorshme për detarët qe Syri i kalter eshte nje nga pikat lashtësisë ruan në gjirin e vet frynte nga juglindja ne gjirin e identifikuese kur permend thesare e identitete të një kulture e ketij qyteti. Turizmi arkeologjik vajtjen ne Sarande. Largesia e qytetërimi të lashtë. Fillimet e vleresohet shume dhe perveç kesaj pike nga Saranda eshte 25 jetës dhe gjurmët e para të sinagoges ne qytet, Kalase se minuta dhe per te vajtur atje vendbanimit datojnë shek.II-të Lekuresit, Butrintit, keshillohet te mund te shfrytezohen gjithashtu p.k. Per here te pare ne burimet vizitohen edhe qyteti antik i autobuset e linjave interurbane. shkruara qyteti permendet ne Finiqit, manastiri i Mesopotamise Uji i ftohte dhe hijet e pemeve, shekullin e dyte para Krishtit me etj. Me varke ke mundesine qe te kaltersia qe ofrohet ne kete pike, emrin Angjizmos. Ciceroni, oratori vizitosh bregdetin duke bere ben qe nje njeri ta perjetoje i famshem romak, qe kishte ne keshtu nje udhetim edhe ne gjirin vertet kuptimin e fjales rrethinat e Butrintit mikun e tij e Kakomese dhe Krorezes. "pushues". Kalaja e Lekuresit me te afert, Popon Atikun, kaloi Lundrimi mund te nise nga porti. eshte nje tjeter vend per te mos u andej duke u kthyer nga Butrinti Ne Ksamil eshte ndertuar edhe anashkaluar. E gjendur ne hyrje per ne Rome. Në periudhat e shetitorja anes bregut qe eshte te qytetit te Sarandes, ajo mund mëvonshme, emri i qytetit vetem per kalimtaret, duke i te cilesohet edhe si nje nga pikat Onhezmos, lidhet me emrin e nje dhene nje plus me shume qytetit. me te larta te tij. www.Albania-Estate.com ©
  6. 6 Rezidenca Saranda Alba ........prezanton Saranda Alba Albania Estate ju ofron apartamente shumë të mira te cilat jane afer plazhit dhe qendres se qytetit. Ndertese e re, vetëm metra nga shëtitorja dhe plazhit. Me 20% nën vlerën e tregut është vendi më i mirë për të arritur shans më të lartë të rritjes së kapitalit. Pamjet nga Saranda Alba janë te pastra dhe do të jetë në gjendje të qëndrojnë në këtë mënyrë për shkak të qenit vetëm 50 metra larg shëtitores se qytetit. Në afërsi të plazhit kjo ju jep vend te përkryer për t'u çlodhur. Së bashku me pamjet e mrekullueshme në gjirin e Korfuzit dhe më tej, i keni gjithcka afer jush. Alba është përfunduar plotësisht dhe ne kemi 46 apartamente mjaft të mira. Ndertuesi ka një reputacion shume te mire e me cilësi dhe Saranda Alba nuk do të ketë asnjë përjashtim. www.Albania-Estate.com ©
  7. 7 Rezidenca Saranda Alba Karakteristikat Kryesore:  46 Apartamente në dispozicion  Apartamente me madhësi prej 68m2 - 160m2  Apartamente 1+1 dhe 2+1  Rezidenca është e përfunduar  Vendbanimi ka 8 kate  Muret e jashtme me termoizolim.  Parkim nëntokë.  Dyqane ne residence.  Ballkon me pamje nga deti.  Shikime pa pengesa detit  20% nen cmimin e tregut  50 metra nga shëtitorja dhe plazhi  20 minuta nga Butrinti  Zyra jone në Sarandë ne gatishmeri për çdo pyetje.  Pamje fantastike te Gjirit te Sarandes dhe Korfuzit  Një mundësi të papaguara për të investuar në një zone me nje rritje Lartë  Pritet norma minimale rritje 20%  50 metra nga plazhi Një Rezidence shumë moderne dhe bashkëkohore me cilësi me pamje të plotë e te paster të Korfuzit. Rezidenca ndodhet në qendër të qytetit vetëm 50 metra nga shëtitorja dhe plazhi dhe vetem 10 minuta nga zyra jonë. Në këto faza te hershme të projektit, ne jemi në gjendje të ju ofrojnë një zgjedhje të mirë të apartamenteve 1+1 dhe 2+1 me pamje të paster te detit, të cilat do të mbeten krejtësisht te pastra "përgjithmonë"! www.Albania-Estate.com ©
  8. 8 Rezidenca Saranda Alba Saranda Alba - Vendndodhja Perfekte www.Albania-Estate.com ©
  9. 9 Rezidenca Saranda Alba In addition Saranda offers advantages: Skedula e Pageses*  Me nenshkrimin e rezervimit – Reservimi / Cmimi I agjencise 2000 EUR  Me nenshkrimin e kontrates 80% I pagohet ndertuesit  Me nenshkrimin e kontrates - 700 EUR paguhen per sherbimet legale  Me perfundimin e apartamentit 15% I pagohen ndertuesit  Me marrjen e hipotekes – 5% I pagohen ndertuesit * Skedula e Pageses ishte e sakte ne kohen e krijimit te broshures. Kjo mund te ndryshoje ne varesi te kohes se perfundimit te blerjes. www.Albania-Estate.com ©
  10. 10 Rezidenca Saranda Alba Per me shume informacion ju lutem na kontaktoni si me poshte: Toll Free: 1-888-414-4536 USA and Canada Sam Dardha - Executive Director Cell: +1-414-852-5513 Email: info@albania-estate.com Albania Ilir Dardha - Albania Director Email: ilir@albania-estate.com www.Albania-Estate.com ©
Publicité