Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Mètode suzuki ppt(1)

Ad

MÈTODE SUZUKI
SHINICHI SUZUKI         Marc Marcè
         Silvia Sacasas
         Dídac Gen...

Ad

Història i autor
  El Mètode Suzuki o 'Educació del Talent, és un mètode
  d'ensenyament desenvolupat per Shinichi Suz...

Ad

Educació de la llengua
 materna

El mètode d'ensenyament del Dr. Suzuki reposa sobre
  la idea de la llengua materna.

1...

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Prochain SlideShare
Mètode Suzuki ppt
Mètode Suzuki ppt
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 10 Publicité
1 sur 10 Publicité

Mètode suzuki ppt(1)

Télécharger pour lire hors ligne

Presentació power point amb una proposta d'activitat didàctica

Presentació power point amb una proposta d'activitat didàctica

Publicité
Publicité

Mètode suzuki ppt(1)

 1. 1. MÈTODE SUZUKI SHINICHI SUZUKI Marc Marcè Silvia Sacasas Dídac Gener Marga Mas Ed. Artística: Música
 2. 2. Història i autor  El Mètode Suzuki o 'Educació del Talent, és un mètode d'ensenyament desenvolupat per Shinichi Suzuki, pedagog, humanista i músic, nascut al Japó l'any 1898.  Actualment al món hi ha més de 400.000 infants estudiant segons la filosofia del Dr. Suzuki.
 3. 3. Educació de la llengua materna El mètode d'ensenyament del Dr. Suzuki reposa sobre la idea de la llengua materna. 1 - El respecte a l'infant com a individu. 2 - El concepte que l'habilitat s'aprèn i no és heretada. 3 - El talent és el desenvolupament de les capacitats presents en cada infant. 3 - L’“Educació del Talent” no està limitada a l'estudi de la música. 4 - El potencial pot ésser desenvolupat fins a un molt alt nivell mentre es desenvolupen uns bons cors.
 4. 4. Mètode Suzuki OBJECTIU - Que els infants petits puguin crear un món bonic, amb respecte per a la vida humana, conservar l'herència cultural i esdevenir ciutadans saludables del món sencer. PROCEDIMENT 1 - icloure la música a l’'entorn diari de l'infant. 2 - repetir petites parts fàcils de superar. 3 - anar construir el coneixement damunt una base d’amor i respecte.
 5. 5. Característiques 1) Comencen l’aprenentatge des de molt petits 2) Classe individual o en grup 3) Importància de l'audició i la repetició 4) Desenvolupament de la memorització. 5) El paper dels pares 6) El mestre 7) Sensibilitat i experiència emocional
 6. 6. Possibilitats didàctiques Lema: “Tots els nens tenen talent” - Jorge Ruiz de Huriobro. Utilitza el mètode Suzuki amb els seus alumnes i està molt content. El que més li agrada és el fet que mitjançant el mètode Suzuki tots els nens són capaços d’aprendre a tocar un instrument. Tots, si volem, podem desenvolupar la nostra vena musical. - Aula SENTIR. El seu projecte és un projecte d'educació music-integral fonamentat en la interacció de dos de les metodologies musicals d'avantguarda més prestigioses: el Métode Suzuki i la Pedagogia Willems. S’ha convertit en un centre pioner, tant a la seva comunitat com a tota la península.
 7. 7. Activitat a) Audició d’una música relaxant de flauta per preparar anímicament als alumnes i introduir-los d’una forma agradable a l’activitat pràctica. http://www.youtube.com/watch?v=HTuJHpLjvr8&feature=re
 8. 8. Activitat b) Fer grups heterogenis amb diferents nivells de coneixement musical i repartir diversos instruments (Flauta, guitarra, percussió, etc.). Deixar que els alumnes experimentin lliurement amb ells i que s’intercanvïin coneixements i experiències. C) Demanar que cada grup esculli la melodia d’una cancó que tots coneixin i la cantin davant del grup. Poden fer servir els instruments per acompanyar-la.
 9. 9. Activitat D) Demanar que tots els alumnes cantin la cancó d’HARIBO i mostrar les notes al pentagrama. Repetir la cançó mirant la partitura. Cantar les notes. https://www.youtube.com/watch?v=aWylnmIoUfU&noredirect=1 Vive un sabor mágico, ven al mundo Haribo
 10. 10. Referències Bibliogràfiques http://www.metode-suzuki.cat/files/metode/TERI/historyterict.htm (consultat el 23/10/2012) http://musictecaris.blogspot.com.es/2008/05/educar-el-talent-el-mtode- suzuki.html (consultat el 02/10/2012) http://www.musicaesperanza.org.ar/index.php/component/content/article/ 50-musicatucuman/51-entrevistatucuman1 (24/10/2012) http://www.sentir.cat/ca/inici/laula.html http://www.youtube.com/watch?v=OxqD_bGrrdM&feature=related (consultat 30/10) http://estudiacurso.com/metodo-suzuki-cuando-aprender-musica-es-un- juego/ (26/10/2012) http://www.xtec.cat/~nalart/wq2010/metodo%20Suzuki/Creador %20metodo%20Suzuki.pdf (26/10/2012)

×