Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Presentation Owner

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité

Consultez-les par la suite

1 sur 8 Publicité

Plus De Contenu Connexe

Publicité

Presentation Owner

  1. 1. Kак RE/MAX достигна до Вас? От 1973 година, когато в Денвър, Колорадо е основана компанията RE/MAX, за почти 40те години непрестанно развитие, днес ние сме най-успешната мрежа от агенции за недвижими имоти. Развиваме дейност в 84 държави и нашата глобална мрежа включва повече от 6 700 офиса по света, с над 100 000 брокера. Причината за успеха се крие във философията „всеки печели” – мениджърите, брокерите и техните клиенти и може да се опише със следната фраза: „Ако ние се грижим за нашите брокери, така както никоя друга компания не го прави, така и те ще се грижат за своите клиенти, така както никоя друга компания не го прави.” По този начин ние не просто продаваме или отдаваме недвижими имоти, а сме превърнали това в Изкуство.
  2. 2. За RE/MAX Plus отдел „Наеми” Ние разбираме преимуществото да се специализираш в дадена област. Затова за да сме най-ефективни за Вас, офисът ни има различни отдели за „Наеми” и за „Продажби”, като само в отдел „Наеми” сме над 10 човека. Освен по дейността си всеки от нас се фокусира върху даден район на града и по този начин сме изключително добре запознати с тенденциите на пазара, в който се намира Вашият имот! Нашата система за отдаване на имоти също е разработена специално за пазара на наемите и е основана върху по- високи стандарти на етика и професионализъм, ценности и грижа за клиента.
  3. 3. От къде идват наемателите?
  4. 4. ОТВОРЕН ДОГОВОР ЕКСКЛУЗИВЕН ДОГОВОР 1. Сравнителен Пазарен Анализ 1. Реклама в интернет портали. 2. Изготвяне на документи при разписване на договор за 2. Изготвяне на документи при разписване на наем договор за наем 3. План за обслужване 4. Маркетингов план включващ: 5. Ще заснемем професионално имота ви и ще го разпространим в мрежата на фирмата и на всички професионални брокери в София. 6. Ще рекламирам имота ви на най – добрите брокери в града. 7. Ще рекламирам имота ви на брокери със сходни имоти. 8. Ще представя имота ви на колегите в офиса. 9. Ще качим вашият имот във всички реномирани интернет портали. 10. Ще пуснем обяви в специализирани и национални вестници. 11. Ще направя брошури и флаери на имота и ще ги разпространим в стотици бройки на ръка. 12. Ще поставя винил ПОД НАЕМ на обекта ви за да привличем хората, които са в квартала. 13. Ще се обадим на всички клиенти от базата ни данни които търсят такъв имот. 14. Ще предоставим имота на нашите корпоративни клиенти. 15. Ще го рекламирам в офиса, където всеки ден минават стотици хора. Ние сме срещу тото. 16. Други, според спецификата на имотът ЦЕНА: 50% ЦЕНА: 50%
  5. 5. • Препоръки при ценообразуване. • Може би най-голямото предизвикателство в процеса на отдаването на недвижим имот е това той да бъде оценен правилно. Това е една от многото ситуации, в които помощта на Вашия брокер би Ви спестила доста пари. При завишаване на цената на Вашия имот не само бихте пропуснали потенциални наематели, но и това би афектирало на времето, за което имотът би се отдал, както и крайната наемна цена.
  6. 6. • Съотношение ЦЕНА-ВРЕМЕ • Времето е изключително важен компонент на пазара на недвижими имоти. Всеки имот привлича максимум заинтересовани клиенти и наематели в първия момент, в който се появи на пазара. Това подсказва, че шансовете за отдаване са по-големи, докато имотът е още нов на пазара. Определянето на реалистична цена, ще Ви помогне да се възползвате от този първоначален интерес и да повишите шанса за бързo отдаване.

×