Vallet shqiptare dhe baleti shqiptar

Xhoana Pepa
Xhoana PepaXhoana Pepa
Vallet shqiptare dhe baleti shqiptar
Vallet shqiptare dhe baleti shqiptar
Vallet shqiptare dhe baleti shqiptar
Vallet shqiptare dhe baleti shqiptar
 VALLJA E SHOTËS 
 NJË NDËR VALLET MË TË NJOHURA NË KOSOVË. 
FJALA "SHOTË" PËRDORET ME PËRKËDHELI PËR 
VAJZAT E REJA, TË SHKATHËTA E TË PASHME. 
VALLJA LUHET NË DISA VARIANTE : DY GRA A 
VAJZA, NJË GRUA E NJË BURRË (OSE EDHE DY 
ÇIFTE), DY BURRA ETJ. ËSHTË VALLE LIRIKE. 
LUHET NË TË GJITHA TUBIMET FESTIVE DHE MË 
SHUME GJATE FESTIMIT TË DASMËS. 
SHOQËROHET ME FORMA TË NDRYSHME 
VOKALE-INSTRUMENTALE.
VALLET LABE TË BURRAVE 

VALLJA ÇAMIKO
VALLJA DARDHARË
POGONISHTJA
BALETI
Vallet shqiptare dhe baleti shqiptar
BALETET E PARA
1 sur 12

Recommandé

MUZIKA DHE KOMPOZITORET SHQIPTARE !!!! par
MUZIKA DHE KOMPOZITORET SHQIPTARE !!!!MUZIKA DHE KOMPOZITORET SHQIPTARE !!!!
MUZIKA DHE KOMPOZITORET SHQIPTARE !!!!#MesueseAurela Elezaj
17.7K vues14 diapositives
Muzika popullore ne trevat shqiptare par
Muzika popullore ne trevat shqiptareMuzika popullore ne trevat shqiptare
Muzika popullore ne trevat shqiptareInternet VloraAlb
10.7K vues6 diapositives
Zakone dhe tradita par
Zakone dhe traditaZakone dhe tradita
Zakone dhe traditaLavoratore autonomo
20.8K vues11 diapositives
Traditat dhe Zakonet shqiptare te paqyruara ne krijimtarine popullore par
Traditat dhe Zakonet  shqiptare te paqyruara ne krijimtarine popullore Traditat dhe Zakonet  shqiptare te paqyruara ne krijimtarine popullore
Traditat dhe Zakonet shqiptare te paqyruara ne krijimtarine popullore Mirsad
114.2K vues20 diapositives
Muzika par
MuzikaMuzika
Muzikaewwa93
6.6K vues54 diapositives
Veshje popullore par
Veshje populloreVeshje popullore
Veshje populloreselda20
43.8K vues25 diapositives

Contenu connexe

Plus de Xhoana Pepa

Terrorimi islamik par
Terrorimi islamikTerrorimi islamik
Terrorimi islamikXhoana Pepa
1.3K vues20 diapositives
14 Parimet e Wilson-it par
14 Parimet e Wilson-it14 Parimet e Wilson-it
14 Parimet e Wilson-itXhoana Pepa
6.1K vues8 diapositives
Projekt gjeografi 11a SHQIPERIA DHE BE par
Projekt gjeografi 11a SHQIPERIA DHE BE Projekt gjeografi 11a SHQIPERIA DHE BE
Projekt gjeografi 11a SHQIPERIA DHE BE Xhoana Pepa
15.3K vues21 diapositives
SHQIPERIA DHE BE par
SHQIPERIA DHE BE SHQIPERIA DHE BE
SHQIPERIA DHE BE Xhoana Pepa
5.5K vues11 diapositives
Veprimtari praktike qytetari (te ushqyerit) par
Veprimtari praktike qytetari (te ushqyerit)Veprimtari praktike qytetari (te ushqyerit)
Veprimtari praktike qytetari (te ushqyerit)Xhoana Pepa
1.9K vues8 diapositives
Biologji osteoporoza par
Biologji osteoporozaBiologji osteoporoza
Biologji osteoporozaXhoana Pepa
1.5K vues6 diapositives

Plus de Xhoana Pepa(12)

14 Parimet e Wilson-it par Xhoana Pepa
14 Parimet e Wilson-it14 Parimet e Wilson-it
14 Parimet e Wilson-it
Xhoana Pepa6.1K vues
Projekt gjeografi 11a SHQIPERIA DHE BE par Xhoana Pepa
Projekt gjeografi 11a SHQIPERIA DHE BE Projekt gjeografi 11a SHQIPERIA DHE BE
Projekt gjeografi 11a SHQIPERIA DHE BE
Xhoana Pepa15.3K vues
SHQIPERIA DHE BE par Xhoana Pepa
SHQIPERIA DHE BE SHQIPERIA DHE BE
SHQIPERIA DHE BE
Xhoana Pepa5.5K vues
Veprimtari praktike qytetari (te ushqyerit) par Xhoana Pepa
Veprimtari praktike qytetari (te ushqyerit)Veprimtari praktike qytetari (te ushqyerit)
Veprimtari praktike qytetari (te ushqyerit)
Xhoana Pepa1.9K vues
Biologji osteoporoza par Xhoana Pepa
Biologji osteoporozaBiologji osteoporoza
Biologji osteoporoza
Xhoana Pepa1.5K vues
SHQIPTARET NE PERANDORINE BIZANTINE par Xhoana Pepa
SHQIPTARET NE PERANDORINE BIZANTINESHQIPTARET NE PERANDORINE BIZANTINE
SHQIPTARET NE PERANDORINE BIZANTINE
Xhoana Pepa15.5K vues
Matematike e avancuar 1 FUNKSIONET par Xhoana Pepa
Matematike e avancuar 1 FUNKSIONETMatematike e avancuar 1 FUNKSIONET
Matematike e avancuar 1 FUNKSIONET
Xhoana Pepa10.7K vues
Perandoria Bizantine par Xhoana Pepa
Perandoria Bizantine  Perandoria Bizantine
Perandoria Bizantine
Xhoana Pepa18.2K vues
Projekt fizikë par Xhoana Pepa
Projekt fizikë Projekt fizikë
Projekt fizikë
Xhoana Pepa32.7K vues
Projekt biologji par Xhoana Pepa
Projekt biologji Projekt biologji
Projekt biologji
Xhoana Pepa3.1K vues
Happy moments(ENGLISH PROJECT) par Xhoana Pepa
Happy moments(ENGLISH PROJECT)Happy moments(ENGLISH PROJECT)
Happy moments(ENGLISH PROJECT)
Xhoana Pepa2.1K vues

Vallet shqiptare dhe baleti shqiptar

  • 5.  VALLJA E SHOTËS  NJË NDËR VALLET MË TË NJOHURA NË KOSOVË. FJALA "SHOTË" PËRDORET ME PËRKËDHELI PËR VAJZAT E REJA, TË SHKATHËTA E TË PASHME. VALLJA LUHET NË DISA VARIANTE : DY GRA A VAJZA, NJË GRUA E NJË BURRË (OSE EDHE DY ÇIFTE), DY BURRA ETJ. ËSHTË VALLE LIRIKE. LUHET NË TË GJITHA TUBIMET FESTIVE DHE MË SHUME GJATE FESTIMIT TË DASMËS. SHOQËROHET ME FORMA TË NDRYSHME VOKALE-INSTRUMENTALE.
  • 6. VALLET LABE TË BURRAVE 