Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Álvaro Sanchez

580 vues

Publié le

Publié dans : Formation, Technologie
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Álvaro Sanchez

  1. 1. Els óssos polars <ul><li>Els óssos polars són l'espècie més gran d'ós, i, com el seu nom indica, només viuen per sobre del Cercle Polar Àrtic . </li></ul>
  2. 2. L'ós panda L'ós panda gegant és un animal gran,amb pelatge blanc, llarg, dens i d'aspecte llanós, i amb les potes, les espatlles, les orelles , la zona dels ulls negre, i la cua curta i rodona.
  3. 3. <ul><li>El tauró blanc tambe anomenat Salroig és un peix carnívor(el terror del mar) que el llarg de la seva vida pot arribar a tenir 3.000 dents molt afilades. Pot nedar a 75 km per hora. </li></ul>
  4. 4. Talp El El talp fa galeries sota el terra, on hi té el niu. Quan excaven deixen un munt de terra apilonada que segur que has vist moltes vegades als prats i jardins. Podríem dir que el talp passa la major part de la seva vida sota terra.
  5. 5. El caiman Els caimans fan uns 6 metres de llargada i tenen el cos molt robust. Es poden diferenciar dels cocodrils perquè normalment quan tanquen la boca se’ls veu la mandíbula inferior .
  6. 6. El tigre <ul>Panthera tigris </ul>El tigre Panthera tigris és un mamífer de la família dels felins , dels quatre &quot;grans felins&quot; del gènere Panthera . Els tigres són depredadors carnívors . El tigre de Bengala és la subespècie més comú de tigre.
  7. 7. La orca <ul><li>L'orca es un mamifer carnivor que biatja en manades .Viu des del mar tropical fins al Ócea Antartic. </li></ul>
  8. 8. Alvaro Sanchez.

×