Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Connecting iv

292 vues

Publié le

 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Connecting iv

 1. 1. Millora el teu Linkedin
 2. 2. 1- Estar o Ser: LinkedIn és un lloc que convida a ser descriptiu, és estratègic -no tàctic-, així que és millor evitar frases curtes a l'estil powerpoint, i intentar explicar les nostres fites, les nostres aportacions i la nostra experiència de forma clara i descriptiva.
 3. 3. Completa el teu perfil LinkedIn et dona la opció de seguir les seves recomanacions per acabar d’elaborar el pefil. Fes-li cas!!!!
 4. 4. Presentem-nos He vist que molta gent no aprofita el “extracte”, un lloc perfecte per explicar en 4 línies quines hem fet. Tampoc s'acostuma a emplenar l'apartat “especialitats”, peça clau per trobar col·laboradors, socis o clients. I la foto. Alguns creuen que no és important. Ho és. La cara és el mirall de l'ànima Aquesta sóc jo!
 5. 5. Com més, millor! A diferència d'altres xarxes socials, a LinkedIn és interessant presumir una mica. No et deixis cap treball anterior per insignificant que sembli. És possible que un stage fet en la nostra època d'estudiant ens obri les portes a una oferta.
 6. 6. Utilitzem l'argot professional: Conèixer el llenguatge de cada sector és important. Hi ha una infinitat de maneres de descriure el que feixos, però l'argot sectorial és clara, concisa i comprensible.
 7. 7. Si busques feina, digues-ho!!!! A ningú li agrada dir que està buscant treball. Però si ho busques, digues-ho. D'una altra manera, ningú es fixarà en tu com a candidat “disponible”. És perfectament viable escriure sota el teu nom “especialista en màrqueting mediambiental”. Amb això no enganyes a ningú, és una barreja de la teva formació amb la teva carrera professional. Però si no treballes actualment en cap empresa, deixa-ho clar.
 8. 8. Parles idiomes? LinkedIn és un mitjà global, i permet en una sola pàgina disposar de diferents perfils segons l'idioma. Anim’at i fes-lo amb anglés!
 9. 9. Mostra el teu perfil més social LinkedIn és un escenari perfecte per a la creació i seguiment de grups professionals. Els hi ha de tots els colors i per a tots els gustos. Subscriure's a grups permet rebre informació actualitzada sobre el nostre sector i participar en fòrums de debat. A més, la creació de grups pot ajudar-nos a generar tràfic per al nostre propi negoci, blog…

×