Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Microblog comunitat instruccions

1 386 vues

Publié le

Manual d'us de la nova eina de microblogging, "What's Up?"

Publié dans : Formation
 • Soyez le premier à commenter

Microblog comunitat instruccions

 1. 1. What’s Up? (Què estás fent?) Eina de microblogging Campus 5.0. Arantxa Hernández López Eines per a la Comunitat
 2. 2. UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA 0 Office of Learning Technologies · learningtechnologies.uoc.edu Què és? Hem creat una xarxa de “microblogging” integrada al Campus i desenvolupada per portar els beneficis de Twitter a la comunitat UOC. Widget a la Plana d’Inici: Botó d’opcions del mòdul Requadre per escriure el teu estat o compartir alguna cosa. Amb 140 caràcters. Accés a la versió completa (Web) Botó per enviar el teu comentari (estat) Veure comentaris més antics
 3. 3. UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA 0 Office of Learning Technologies · learningtechnologies.uoc.edu Preferències del mòdul (widget) Per defecte, al teu “Timeline”, veuràs l'activitat de tots aquells usuaris als quals segueixes ( “La meva activitat”). A través de la icona “Opcions del mòdul”, podràs decidir si vols veure per defecte “La meva activitat” o, per contra, tota l’activitat de la Comunitat que hi participa (opció “Tota l'activitat”). Primer Pas: Desplegar les opcions del mòdul. Segon Pas: Feu clic a Preferències. Tercer Pas: Triar què vols veure per defecte: L’activitat de les persones a les quals segueixes, o tota l’activitat. Quart Pas: Deixa els canvis.
 4. 4. Versió completa (Web)
 5. 5. UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA 0 Office of Learning Technologies · learningtechnologies.uoc.edu Comunitat En la pestanya de "Comunitat" podrem veure l'activitat de tots els usuaris de la "Comunitat UOC" que usen l'eina. Equival a una vista pública. Escriure el teu estat o compartir alguna cosa. Amb 140 caràcters. Pestanya per veure l’activitat de tota la Comunitat UOC. Botons per respondre a un usuari o repetir el seu comentari a la resta d’usuaris. Botó de “Ajuda”. Opció per marcar el comentari com favorit. Núvol d'etiquetes públiques. Comentaris més populars. Més marcats com favorits o amb major activitat (comentats o repetits per altres usuaris)
 6. 6. UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA 0 Office of Learning Technologies · learningtechnologies.uoc.edu La Meva Activitat Personal L’activitat de tots els usuaris als quals estem seguint. Fins que no es segueixi a cap usuari, el "timeline" de "La meva Activitat" romandrà buit Pestanya per veure l’activitat de la gent que jo segueixo (Els meus contactes i jo) Usuaris als quals segueixes i, per tant, apareixeran al “TimeLine” de la pestanya “La Meva Activitat”. Usuaris que et segueixen.
 7. 7. UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA 0 Office of Learning Technologies · learningtechnologies.uoc.edu La Meva Activitat Perfil Fent click al nom d’un usuari, s’accedeix al seu perfil. Aquí, podràs començar a seguir les seves actualitzacions Botó per seguir o deixar de seguir a un usuari i les seves actualitzacions. Etiquetes usades per aquest usuari. Subscripció RSS a les seves publicacions.
 8. 8. UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA 0 Office of Learning Technologies · learningtechnologies.uoc.edu La Meva Activitat Respostes Comentaris de tots els que ens han esmentat o ens han respost en algun moment. Respostes als meus comentaris o mencions d’altres usuaris dirigides a mi. Núvol de les meves etiquetes.
 9. 9. UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA 0 Office of Learning Technologies · learningtechnologies.uoc.edu La Meva Activitat Preferits Mitjançant l'acció de marcar/desmarcar l'estel blau, dins de cada comentari, podem guardar o llevar favorits. Estaran sempre disponibles en l'apartat “Preferits”. Llistat dels meus preferits. Marcats amb l‘estel blau. Opció de RSS disponible per a cada apartar.
 10. 10. UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA Comunitat 0 Office of Learning Technologies · learningtechnologies.uoc.edu Cerques Podem cercar tant usuaris, com textos determinats. Escriure a la caixa de cerca això que vols cercar i selecciona si estàs cercant persones o paraules. Nova caixa, per poder repetir la cerca. Resultats de la cerca, amb la paraula cercada en negreta.
 11. 11. UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA 0 Office of Learning Technologies · learningtechnologies.uoc.edu La Meva Activitat Connexions Podem connectar la nostra eina de microblogging amb el nostre compte de Twitter. Primer Pas: Connecta. Segon Pas: El teu compte està connectat amb Twitter. Aquest és el teu usuari a Twitter. Pots desconnectar les eines sempre que vulguis. Activa o desactiva l'enviament automàtic de les teves actualitzacions al teu compte de Twitter. Decideix si vols enviar, o no, els teus esments a altres usuaris i/o les teves respostes a la teva Twitter. Atenció: Si decideixes que les respostes i esments a altres usuaris, es publiquin en el teu compte de Twitter, la nostra eina, buscarà si l'esmentat és un usuari de campus. En cas afirmatiu, enviarà a Twitter @[espai]nom. És a dir, la "@" separada del nom de l'usuari, per evitar esmentar a altres usuaris de la famosa xarxa social. Últim Pas: Deixa els canvis.
 12. 12. Gracies Gràcies

×