Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Fonts d'energia renovables
Fonts d'energia renovables
Índex
●
1 Fonts d'energia renovables
●
2 El mar
●
3 Els rius
●
4 El sol
●
5 El vent
●
6 La terra
●
1 Fonts d'energia renov...
Fonts d'energies renovables
Es consideren energies renovables
aquelles que s'esgoten i que , amés tenen
la qualitat de no ...
El mar
●
mars costaneres, parcialment
tancades per illes, arxipèlags o
penínsules.
●
mars continentals, més tancades i
amb...
Els rius
● Els rius formen part de la circulació general de
l'aigua o cicle hidrològic. La presència de grans
quantitats d...
El sol
● Es al centre del sistema solar
● Es una energia renovable
● Les plantes necessiten el sol
● Es al centre del sist...
El vent
● Moviment de gasos a gran escala.
● Solen classificar segons la seva escala
espacial, la velocitat, els tipus de ...
La terra
● Es el tercer planeta en distància respecte al Sol
● Es l'únic astre on se sap que hi ha vida
● Es va formar fa ...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

fuentes de energias renovables

427 vues

Publié le

fuentes de energias renovables

Publié dans : Environnement
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

fuentes de energias renovables

  1. 1. Fonts d'energia renovables Fonts d'energia renovables
  2. 2. Índex ● 1 Fonts d'energia renovables ● 2 El mar ● 3 Els rius ● 4 El sol ● 5 El vent ● 6 La terra ● 1 Fonts d'energia renovables ● 2 El mar ● 3 Els rius ● 4 El sol ● 5 El vent ● 6 La terra
  3. 3. Fonts d'energies renovables Es consideren energies renovables aquelles que s'esgoten i que , amés tenen la qualitat de no ser contaminants. Es consideren energies renovables aquelles que s'esgoten i que , amés tenen la qualitat de no ser contaminants.
  4. 4. El mar ● mars costaneres, parcialment tancades per illes, arxipèlags o penínsules. ● mars continentals, més tancades i amb un intercanvi d'aigua amb l'oceà limitat. ● mars interiors o tancades, totalment voltades de terra, que poden rebre aigua dolça. ● mars costaneres, parcialment tancades per illes, arxipèlags o penínsules. ● mars continentals, més tancades i amb un intercanvi d'aigua amb l'oceà limitat. ● mars interiors o tancades, totalment voltades de terra, que poden rebre aigua dolça.
  5. 5. Els rius ● Els rius formen part de la circulació general de l'aigua o cicle hidrològic. La presència de grans quantitats d'aigua és el que distingeix la Terra d'altres planetes coneguts, i el que hi fa possible la vida. ● Els rius formen part de la circulació general de l'aigua o cicle hidrològic. La presència de grans quantitats d'aigua és el que distingeix la Terra d'altres planetes coneguts, i el que hi fa possible la vida.
  6. 6. El sol ● Es al centre del sistema solar ● Es una energia renovable ● Les plantes necessiten el sol ● Es al centre del sistema solar ● Es una energia renovable ● Les plantes necessiten el sol
  7. 7. El vent ● Moviment de gasos a gran escala. ● Solen classificar segons la seva escala espacial, la velocitat, els tipus de força. ● Els vents més forts es produeixen a Neptú i Saturn. ● Moviment de gasos a gran escala. ● Solen classificar segons la seva escala espacial, la velocitat, els tipus de força. ● Els vents més forts es produeixen a Neptú i Saturn.
  8. 8. La terra ● Es el tercer planeta en distància respecte al Sol ● Es l'únic astre on se sap que hi ha vida ● Es va formar fa 4.540 milions d'anys, i hi va aparèixer vida en mil milions d'anys ● Es el tercer planeta en distància respecte al Sol ● Es l'únic astre on se sap que hi ha vida ● Es va formar fa 4.540 milions d'anys, i hi va aparèixer vida en mil milions d'anys

×