Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Luxlife Beograd Moda 2012

Luksuzne kolekcije ženske odeće, najaktuelniji svetski trendovi http://www.luxlife.rs
Manolo Blahnik cipele bez sumnje su osvojile mnoge žene, koje im prosto ne mogu odoleti. Svaka nova kolekcija kao da privuče još više pažnje od prethodne. To je slučaj i sa novom kolekcijom za proleće/leto 2012.

Kao što je poznato, kod dizajniranja modela ovog prestižnog brenda, inspiracije i maštovitosti ni ovaj put nije manjkalo. Novu kolekciju karakteriše raznovrsnost stilova i obilje svetlih veselih nijansi. Većina cipela je klasičnog oblika sa prosečnom ili visokom potpeticom, ali ekscentrični dizajn modele čini raznolikim i unikatnim.

Cipele za dnevnu varijantu odlikuju transparentnost, cvetni print, svetle boje neobične potpetice. Modeli za veče su za nijansu svedeniji i elegantniji, pa divno izgledaju uz luksuznu večernju haljinu.

Manolo Blahnik obuća zaslužuje posebnu pažnju. Pored jedinstvenog dizajna i kolorita, koji su u njihovom slučaju uvek dobitna kombinacija, brend je posebnu pažnju posvetio udobnosti, te u njima možete šetati ceo dan u visokim potpeticama i to bez da vas zabole stopala.

  • Soyez le premier à commenter

×